فرحزاد از مناطق خوش آب و هوای تهران بوده که نه تنها برای ساکنین بلکه گردشگران نیز امکانات و رفاه مطلوبی را صورت می دهد. این بخش در قسمت شمال غربی تهران بین مناطق ۲ و ۵ این کلانشهر جای گرفته است.
محدوده جغرافیایی این منطقه به نحوی است که از شمال به مناطق سعادت آباد و شهرک غرب، از جنوب به مناطق پونک و مرزداران، از شرق به خیابان گلپاد و جاده قدیم امامزاده داوود و از غرب به دره و رودخانه فرحزاد، منتهی شده است.
تمرینهای فراگیر: حضور در محیط فراگیر که از تنوع مطلوب برخوردار است میتواند نه تنها تمام جنبههای رشدی کودکان را در بر میگیرد بلکه تضمین میکند که هر کودکی احساس ارزشمندی میکند. حضور در مراکزی با شیوه های فراگیر نه تنها حس تعلق را ارتقا میدهد، بلکه در آموزش اهمیت احترام و همدلی به کودکان نیز نقش دارد.
ارزشیابی برای یادگیری: مراکز متعدد برای واکاوی از استعداد کودکان رویکرد آموزشی مختلفی را به کار میبرد بهتر است مطمئن شد که تنظیم روشهای ارزشیابی مستمر، بر درک پیشرفت فردی به جای نمرات هستند، مطمئنا نتایج چشمگیری را به دنبال دارد. این رویکرد، امکان مداخلات به موقع را برای حمایت از دانشآموزان سختگیر تثبیت کرده و آموزش مطالب پیشرفتهتر را ممکن کند.
تاکید بر یادگیری اجتماعی و عاطفی (SEL): یک برنامه قوی مهدکودک میبایست ضمن آموزش هدفمند نسبت به یادگیری اجتماعی و عاطفی بیتوجه نباشد. کادر آموزشی باید فرصتهایی تنظیم کند که فعالیتهایی که خودآگاهی، تنظیم هیجانی و مهارتهای بین فردی را پاسخگو بوده و بتواند جو محیط کلاس درس را مثبت و حمایتی کند.
پرورش مهارت های تفکر انتقادی: یادگیری موثر در مهدکودک باید با کمک برنامههای آموزشی متنوع، تفکر انتقادی را نیز تحریک کند. مربیان باید بتوانند ضمن آموزش، کودکان را به پرسیدن، حل مسائل و تفکر خلاقانه نیز تشویق کند.
قرار گرفتن در معرض محیط غنی از سواد: یک محیط غنی از سواد، شامل انواع کتاب، مواد نوشتاری، و فعالیت های غنی از زبان میتواند فرصتی ارزشمند بوده که پایه ای برای موفقیت تحصیلی آینده نیز فراهم کند. مربیان باید با تنظیم فعالیتهایی کمک کنند تا شاهد خواندن با صدای بلند، داستان سرایی و تجربیات اولیه سواد آموزی نیز بود.
با گنجاندن این قبیل معیارها در ارزیابی آموزش مهدکودک، فرصتی ارزشمند است تا خانوادهها بتوانند شاهد یادگیری جامع و مؤثر برای فرزند خود باشند.